Ha nu en riktigt fin jul..

Julafton - finns det något finare? Vaknade tidigt som vanligt för jag var helt inställd på min julaftons tur med Gobbe. Detta var första julafton utan min häst. Jag vet att jag gjorde rätt som sålde honom innan jag började i Lund men idag hade en galopp i pudersnön satt ett ännu större leende på mina läppar..
Klädde på mig, åt frukost, läste julevangeliet för mamma och Märta, fixade det sista innan släkten kom och sen åkte vi till Viby för julbön.
Moster, Björn, kusinerna och morfar hann komma precis innan vi åkte. När vi kom hem åt vi lutfisk med potatis och tomtesås. En återkommande faktor på jullunch bordet sen mamma började jobba i Norge är bacon. Ett hett tips faktiskt, norrmännen vet hur man fixar sältan.
Sen blev det den vanliga rutinen: gröt, kalle anka, julklappar, julbord. Härliga, underbara rutin. Denna rutin har ett annat namn - tradtion, och jag älskar traditioner. Det är så fint.
Mina klappar hade ett tydligt tema detta året. Ett kors, en bibel, böcker och en hel del annat. Lite ovant att inte få något hästrelaterat..Men jag tror att jag själv ska köpa något till Bågen. Kanske lite godis eller ett nytt skritt-täcke..? hum.
Nu är alla klappar utdelade och jag är helt slut efter att ha lekt med mina småkusiner och hunderna hela kvällen. Nu vill jag mest dricka kaffe och titta på harry potter och halvblodsprinsen.
Anmälde mig precis till en tävling. Man kunde få chansen att få åka till Göteborgs horseshow och få blogga därifrån. Det vore awsome!
Checka in det:
<a href="http://www.libresse.se/ghs-vip-bloggare"><img src="http://www.libresse.se/upload/MarketActivities/Campaigns/HorseShow2009/Blogger/badge_blogg.png" border="0"></a>

Imorgon kommer mer släkt hit och så måste jag hinna plugga lite. Komma igång i alla fall! Ska ha läst ut mina böcker innan jag drar till Malmö för credos nyårs läger. På kvällen vill alla ha ut mig på krogen. Vart tog det suget vägen?
Ära vare Gud i höjden och fred på jorden! GOD JUL!

Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Härlig blogg du har! :)



Kolla gärna in min HÄSTBLOGG: http://frejalindskog.webblogg.se

2009-12-25 @ 12:25:40
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: BBBBBBB

GOD JUL FINA :*

2009-12-25 @ 15:29:25
URL: http://www.100riksdaler.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0