That was back when I played in a blues-band

Minns du den där läraren du hade som inte tog dina svar riktigt på allvar och som inte uppskattade vem du var. Det var han som oftast skrattade åt dig men sällan med dig..Minns du?

Ja.

Så, vad är det då du håller på med?

Jag blev så varm när mitt svar var rätt, det fick mig att skratta i korridoren.

lite friskare


Bella hade med sig film igår, bland annat Narnia. Bäst film. Är kär i mr. Tumnus.

Jag är H Y S T E R I S K T trött på mina fyra väggar. De är allt jag sett de senaste 3 dygnen. Mår dåligt av det, rent fysiskt mår jag bättre. Kommer nog komma till skolan imorgon. Eller jo, det ska jag, för min mentala hälsas skull.

Mamma och pappa var här innan, de hade varit i malmö och nu körde de inom mig för att ge mig lite saker som skulle göra mig frisk och glad. Värktabletter -extra starka, Nutella, glass, frusna jordgubbar, bröd, oregano, pasta, tonfisk, ost (från ohlssons ost i K-stad, jadå!!), näsdukar med hjärtan på, strumpbyxor, tulpaner och kvällsmat till ikväll. Snälla föräldrar.

Nu ska jag kolla på Narnia prins Caspian. sen ska jag äta mig en ostmacka, stoppa i mig 3 extra starka värktabletter och sen ska jag sova bort det sista av denna vidriga sjukdom. Imorgon har jag redan bokat in lunch med fina männen. <3

I am a faun. what are you? you must be some kind of beardless dwarf



Sjuk_tjej89

Ligger hemma i min säng, den jag inte lämnat sen i lördags när jag kom hem vid halv 12.
Har inte ätit något annat än juice och lite russin. Mår dåligt av tanken på mat. Hade kunnat tänka mig en Nutella macka, det jag alltid äter när jag är sjuk. Men jag har inget sånt hemma, dålig framförhållning.

Dess utom har mina värktabletter tagit slut, Men fina Bella kommer hit sen och förser mig med en karta. Får sova bort värken fram till dess. Tog den sista av mina tabletter för en stund sen och brukade effekten till att ända två av mina texttolkningar. Nu är den effekten borta. När Bella kommer med nya skall jag ändra den sista lite med.

Fram till dess ska jag ligga och lyssna på folk som går utanför mitt fönster, sova och må dåligt.

I lördags var jag hemma hos Pontus en liten stund och träffade Otto, trevlig man. Kanske kan underhålla mig en stund med att hitta och adda honom på facebook..

Om en stund, för nu ska jag sova igen.

purple is a fruit

Än en gång: Jag behöver en helg för att vila upp mig efter helgen.
I fredags delade först sexmästeriet ut muffins och sålde rosor, det verkade som om det uppskattades.
Sen åkte jag och Bella till Malmö och mötte upp Pontus och Erik.
Shopping.
Erik fyllde år så han fick köra "det är ju faktiskt min födelsedag" argumentet. På morgonen gav jag och Pontus honom semlor på morgonbönen. Det är han värd, han är en så fin vän! Man vet var man har honom.

Efter shoppingen skulle jag till K-stad. De andra skulle till Lund så de stack med första bästa tåg. Tråkigt för mig som fick vänta ensam ganska länge men Erik skulle ju hem och fira med Emmanuel och Christoffer så jag förstår honom..

Till sist kom jag i alla fall till K-stad. Åkte direkt hem till Emelie och hon fick ta en släng bitterhet över kollektivtrafik sen åt vi. Emelie drack vin så vi stack in till staden en runda för att möta upp med Hjamhjam och Emil. Jag körde så jag stod för det nyktra i sällskapet.
Ont i handen.

På lördagen gick jag och familjen upp jättetidigt och åkte till Lund där vi packade ner min lägenhet. Ska ju flytta till Laurentii inom kort. Vet inte riktigt vad mamma tänkte med hon pakade ner alla mina filmer som nu står på larran och alla mina tallrikar som hon tog hem till K-stad. Jag fick äta pasta ur en bunke idag..haha.
Innovativt!

Sen stack de till Genarp och jag åkte in till Lund för det var ju sittning dax. Sexmästeriet träffades på kåren och fixade det sista. Sen kom folket. Det var en trevlig förpub!
Lite för sent gick jag och Beata till Wermlands för att lägga ut placeringskort, tråkigt nog var det två bord och inte ett som jag trott så vi fick improvisera placeringen. Men det blev bra. 
DOCK glömde jag sittningpärmarna så Beata och Bella fick sticka och hämta dem..
Lite tryckt stämning i början men sen blev det bara bättre och bättre. Jag tror att alla hade en mycket trevlig kväll. Det hade i alla fall jag, trots att Tobias var på ett mission att fylla mig och fick väldigt många att köpa shots till mig.
Senare under kvällen fick jag kommentaren: "Enligt logikens alla regler så borde du inte kunna stå upp nu, du borde ligga och kräkas".
Det krävs mer än så för att däcka sexmästarinna Hannah. Sen drack jag en hisserlig massa vatten också.

Vill tacka framförallt Pontus, Emil, Martin, Aurora, Stefan och Clara för en mycket rolig kväll!

Jag kom hem halv 5. Idag har jag mått oförskämt bra, men varit trött! Somnade och missade kyrkan bland annat, blev inte klar med mina instuderingsuppgifter som jag får göra klart imorgon.




Idag har jag insett att man inte kan lita på folk också. Vissa är mycket omogna och jag börjar överväga om jag kan hantera det. Jag tål mycket och har varit med om för mycket skit i mitt liv för att bry mig om småsaker.
Men när folk säger en sak och sen sitter och irreterar sig på det. Typ ens skämt eller alkoholvanor. 
Dessa människor  är för mig omogna och falska. Dess utom lever de i en värld där de tror att de är bättre. Vem är ni att avgöra vad som är rätt och fel. Vi lever i en skev värld där vi inte vet detta, där vi redan från början är så små att vi inte behöver att våra medmänniskor trycker ner oss. Vi är samma och vi måste lära oss att upplyfta varandra..
Var hade vi varit utan kärlek?

"Känner inte jag igen dig?" - ska jag veta det?

Vilken helg..Jag är hekt slut! Ligger i min soffa och känner mig som att jag har spenderat helgen med att dricka öl och sprungit i trappor. Trött och nära träningsvärk.

Dock har jag inte gjort detta,
Istället inleddes helgen med församlingshelg på Laurentii. Kl 09.00 lördag morgon var det Laudes och efter det frukost. Resterande dag blev det olika föredrag och en massa mat och fika i vanlig ordning i kyrksammanhang. Biskop Björn och Staffan L talade, härligt nog talades det gott och frimodigt om Andens gåvor. Oväntat men välkomnat.
På kvällen hjälpte jag till att duka och sen var det middag. Gott! Satt med ett gäng härliga människor, bland annat Carl-Johan, SÅ tajta! Mycket nöjd med denna dag.

Idag inleddes dagen med visitationsmässa, Pontus ledde förbön och var mycket duktig. Hela mässan överlag fin. Sen blev det kyrkofrukost och efter det lunchade jag med Lovisa. Paradis Hotel och Dolph Lundgren var huvudsakliga samtalsämnen.
Jag har alltid haft ett speciellt förhållande till Dolph, vilken man! En riktig man! Vill nog innerst inne vara som han.

Efter lunch blev det till att stå i kö, kö kö kö - det var nämligen upprop till Lundakarnevalen. Fast jag hade sjukt kul i kön, men när vi väl kom in i AF-borgen och fick gå i en massa trappor trodde jag att jag skulle svimma! Helt slut! Men fram kom jag och är numer karnevalist. Härligt! Jag och Bella ska vara med i Revyn - den gudomliga komedin. Passade kan man lugnt säga.

Så..efter denna helgen behöver jag en helg för att vila upp mig, nu ska jag sova för det är ju tidig morgon imorgon. Ska göra min islam veckotenta och fixa med sexmästeriet, och plugga lite annat med kanske. Vilka ambitioner!

Låt oss fröjdas och låt oss glädjas!

dum Hannah

Jag har varit dum mot en av de finaste människorna jag känner.
Förlåt igen.

.

Var det en flyende nyck, var det sanning och glöd?
Var det bloden allen, som var hetsig och röd?
Ja, vem nämner var kämpande känsla på jord
som har levat och flammat och dött utan ord?

Jag skall se dig ibland, när min vaka blir lång,
när jag lyssnar till midnattens lockande sång;
över daggiga strån längs den forsande ström
skall du komma på nytt i min sensommardröm.

Och din blick skall möta med längtande brand,
som till löften och smek skall du söka min hand,
du skall stråla så fullt som en solbadad ros,
men så gåtfull du kom skall du glida din kos.

Jag vill komma en gång, då din ungdom är slut,
då ditt hjärtas mystärer du tyst grubblar ut.
I den döende sommarens ljus vid din dörr
vill jag röra de strängar som klingade förr.

Ty vart dunkelt ackord har jag gripigt och gömt
och kan ge dem på nytt, långt se'n klangen du glömt;
och i vemod lek skola strömma förbi
sorl av vindar och älv och vår dröms melodi.


RSS 2.0